Kövess minket Instán!

Nincs megállás!

Nincs megállás!

Tipp meleg nyárestékre: naplementemászás Tatabányán

2017. május 29. - ynda

Nagyon rég terveztük már, hogy ha kijön a jó idő, valamelyik este munka után vagy hétvégén útba ejtjük a tatabányai via ferrata utakat egy naplementemászás erejéig. :) Tegnap végre sikerült összehoznunk és ennél kevesebb hangulatos dolgot tudnék elképzelni egy igazi nyárestére: csodaszépek a színek, illatoznak a virágok, és páratlan a kilátás.

Infó a mászóutakról: vasaltutak.hu. Összesen most háromszor másztunk, egyet a Turul úton, egyet a Hét vezéren, majd kis tépelődés után - már naplemente után, amikor a szikla még ontotta magából a forróságot - még egyet a Turulon. Ezt az utolsót igazán kár lett volna kihagyni, mert mászás közben találkoztunk a Tatabánya sátáni óriás fehér kecskéiként elhíresült lények egyikével, aminek külsején kiderült, hogy nemcsak mi lepődtünk meg alaposan... Mondjátok, hogy nincs benne valami ördögi... Különösen, amikor szép komótosan mered rád föntről, miközben te az életedért kapaszkodsz. :D

kecske.jpg

Forrás

FRISS (2019.01.13.): A Kecske mentését itt nézhetitek meg:

ÚJABB FRISS (2019.01.14.) A Kecske köszöni szépen, már jól van:

https://index.hu/mindekozben/poszt/2019/01/14/a_kecske_uzeni_hogy_jol_van_es_mar_ismerkedik/

A bejegyzés trackback címe:

https://megallasnelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr912548333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása